Vakantiewoning Veurne Myrthes huisje

Ontdek de westhoek en de Westkust vanuit het landelijke Avekapelle.

 

Keer terug naar de bron van de stilte in Myrthes Huisje. Avekapelle ligt centraal in de Westhoek en is ook een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar de Belgische kustlijn, Frankrijk of Zeeuws-Vlaanderen.

Voor fietstochten is er een overvloed aan bewegwijzerde fietspaden- en/of routes. Ook de wandelaar kan zijn hartje ophalen in de prachtige polderstreek of één van de vele prachtige natuurgebieden die de kust rijk is.

Onze vakantiewoning is aangepast aan de noden van rolstoelgebruikers zodat iedereen zorgeloos kan genieten van zijn verblijf!

Foto's Vakantiewoning Myrthes Huisje Avekapelle Veurne

U wenst graag wat meer info te verkrijgen over vakantiewoning Myrthes Huisje? Aarzel dan niet ons te contacteren, we helpen u spoedig verder.

Vakantiewoning Myrthes Huisje Avekapelle Veurne
Myrthes Huisje Vakantiewoning Veurne
Myrthes Huisje Vakantiewoning Veurne

Enkele troeven van vakantiewoning Myrthes Huisje Veurne

 

 • Centrale ligging
 • Aangepast voor de sportieve rolstoelgebruiker
 • 3 slaapkamer en 2 badkamers
 • Voldoende parkeermogelijkheden
 • Volledig ingerichte speeltuin
 • Boerderijdieren aanwezig op het domein
 • Tal van toeristische trekpleisters kortbij
 • Broodautomaat aan de straat
 • Restaurant net om de hoek
 • Zeer rustige omgeving
 • Internet voorziening
Myrthes Huisje Vakantiewoning Veurne

Ontdek onze prachtige zomers tuin, volledig ingericht voor uw kids of om zalig te vertoeven na een toeristische dag.

Vakantiewoning Myrthes Huisje A label

Inderdaad vakantiewoning Myrthes Huisje draagt een A label van toegankelijkheid. Deze titel verkregen we door de vele aanpassingen aan de vakantiewoning.  Voor de meeste mensen met een beperkte mobiliteit is onze vakantiewoning zeer toeganelijk, maar mogelijk is extra inspanning of een helper nodig.  Brede deuren, aangepaste douchecellen, ruime wandelpaden, slaapvertrek op het gelijkvloers, aangepaste tuin … zijn maar enkele voorbeelden van de gerealiseerde werken.  Heb je nog een vraag ? Aarzel niet we helpen u graag verder.

Toegankelijk_A_label Vakantiewoning Myrthes Huisje

Beleef een onvergetelijke vakantie in de Westhoek in vakantiewoning Myrthes Huisje.  Door onze zeer private ligging (afgeschermd van straat en drukte) kan u keer op keer genieten van de landelijke rust van Avekapelle.

Keer na een mooie uitstap terug naar de vakantiewoning en geniet van een prachtige avond/middag. De vakantiewoning is optimaal uitgerust, zo kan u gezellig samen kokkerellen,  genieten van een overheerlijke douche of languit aperitieven op het zomerse terras.

Heeft u iets tekort tijdens uw verblijfsperiode? Aarzel dan niet de gastheer te contacteren. Deze is nooit veraf en bevind zich ook op het grootse afgesloten domein.  Is de gastheer toch niet aanwezig? Geen zorgen,  het centrum van Stad Veurne ligt op een 4-tal kilometers van de vakantiewoning. Hier bevinden zich aardig wat winkels in het centrum en sinds kort ook een heus shoppingcenter Westpark. 

 

Veurne

Veurne mag dan bescheiden van omvang zijn, zijn rol in de Eerste Wereldoorlog was dat allerminst.  Bovendien is de Grote Markt met zijn resem historische gebouwen één van ’s lands mooiste pleinen en vind je vlakbij De Moeren. Een uniek landschap, 4 meter onder de zeespiegel. Die zee is hier trouwens nooit veraf, kwestie van twee trekpleisters vlotjes te combineren.

Breng hier zeker een bezoekje aan het bezoekerscentrum VaderlandBeauvoorde, op een boogscheut, lonkt met een kasteel, poëzie en…pannenkoeken.

Myrthes Huisje Vakantiewoning Veurne

Vakantiewoning Myrthes huisje , gelegen te Avekapelle Veurne is de perfecte uitvalsbasis voor uw vakantie dichtbij zee en het mooie platteland van Bachten de Kupe, Westhoek.  Plan uw uitstap naar  Koksijde, De Panne, Nieuwpoort of Oostduinkerke en geniet van onze prachtige kust. Of wens je liever te genieten van geschiedenis en kunsthistorische stadjes? Vertrek dan vanuit vakantiewoning Myrthes Huisje richting Veurne, Diksmuide, Ieper of Poperinge.  Zoals je kan lezen ligt vakantiewoning Myrthes Huisje als centraalpunt tussen alle trekpleisters.  Wens je meer info? Aarzel dan niet en contacteer ons spoedig.